Αφιέρωμα στο Athens Voice

Αφιέρωμα στο Athens Voice

Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι «για όλους εμάς που ο σκύλος δεν είναι μόνο φίλος, αλλά αληθινό μέλος της οικογένειάς μας, θα ήταν υπέροχη ιδέα να είναι και ο επίσημος προσκεκλημένος στην πιο σημαντική μέρα της ζωής μας, στο γάμο μας. Σίγουρα με το ανάλογο outfit θα γίνει η μασκότ της ημέρας». Και είναι, όντως, μια ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα, για να μην αφήνουμε τα κατοικίδιά μας στο σπίτι μια τόσο χαρούμενη ημέρα. Πολλοί είναι εκείνοι, άλλωστε, που όταν παντρεύονται επιλέγουν να φορέσουν στα σκυλάκια τους ένα μεγάλο φιόγκο ή ένα ιδιαίτερο λουράκι. Αυτή την τάση είδαν και στο «Stylish Dog» και αποφάσισαν να το προχωρήσουν ακόμη περισσότερο, σχεδιάζοντας υπέροχα νυφικά και σμόκιν για τους τετράποδούς μας φίλους (Dog Wedding Dress και Dog Tuxedo) από υφάσματα υψηλής ποιότητας, για να μπορεί το σκυλάκι μας να αναπνέει και να μη ζεσταίνεται. Όλα τους τα ρούχα είναι χειροποίητα, τα σχεδιάζουν οι ίδιες και τα δίνουν σε δικό τους ατελιέ για να ραφτούν. Επίσης, αναλαμβάνουν και όλο το styling (από το κούρεμα –wedding dog grooming–, τα στεφάνια, τα λουράκια μέχρι το ντύσιμο), ταιριάζοντας τα υφάσματα, τα χρώματα και το στιλ με βάση του τι ετοιμάζετε εσείς για το δικό σας γάμο.

Πάμε, όμως, να δούμε τα μοντέλα μας!


Πάμε, όμως, να δούμε τα μοντέλα μας!

Μανκέν Λούνα. Το μανκέν Λούνα φοράει ένα υπέροχο γαλάζιο φόρεμα με πουά φουρό και κίτρινες παλ λεπτομέρειες, ενώ έχει επιλέξει για τα μαλλιά της ασορτί κοκκαλάκια σε κίτρινες παλ αποχρώσεις.

Μανκέν Λούνα. Το μανκέν Λούνα φοράει ένα υπέροχο γαλάζιο φόρεμα με πουά φουρό και κίτρινες παλ λεπτομέρειες, ενώ έχει επιλέξει για τα μαλλιά της ασορτί κοκαλάκια σε κίτρινες παλ αποχρώσεις.

Μανκέν Τόμπι. Ο Τόμπι έχει επιλέξει ένα σικάτο γιλέκο γνωστού brand σε γαλάζιες αποχρώσεις, το οποίο συνδυάζει με ένα εξαιρετικό κόκκινο παπιγιόν.

Μανκέν Τόμπι. Ο Τόμπι έχει επιλέξει ένα σικάτο γιλέκο γνωστού brand σε γαλάζιες αποχρώσεις, το οποίο συνδυάζει με ένα εξαιρετικό κόκκινο παπιγιόν.

Μανκέν Μπιζού. Το μανκέν Μπιζού φοράει ένα κατάλευκο νυφικό με ασημένιες λεπτομέρειες και ποζάρει στο φακό σαν το σκυλί του Λουδοβίκου ΙΣΤ'. Μεγάλη ψωνάρα.

Μανκέν Μπιζού. Το μανκέν Μπιζού φοράει ένα κατάλευκο νυφικό με ασημένιες λεπτομέρειες και ποζάρει στο φακό σαν το σκυλί του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄. Μεγάλη ψωνάρα.

Και πάλι Μανκέν Λούνα με ένα υπέροχο κοκτέιλ φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις (να ταιριάζει με τη γλωσσίτσα της) και ασημένια κουμπάκια.

Και πάλι Μανκέν Λούνα με ένα υπέροχο κοκτέιλ φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις (να ταιριάζει με τη γλωσσίτσα της) και ασημένια κουμπάκια.

Ας ξαναδούμε το Μανκέν Τόμπι. Ο Τόμπι εδώ κομψότατος με ένα σμόκιν για πολύ glamorous καταστάσεις.

Ας ξαναδούμε το Μανκέν Τόμπι. Ο Τόμπι εδώ κομψότατος με ένα σμόκιν για πολύ glamorous καταστάσεις.

Και κλείνουμε με το Μανκέν Μπιζού. Η γνωστή ψωνάρα φοράει το ροζ της φόρεμα με ασορτί λουράκι στο λαιμό και αγναντεύει την ώρα που θα πάει σπίτι να ξαπλώσει στον καναπέ.

Και κλείνουμε με το Μανκέν Μπιζού. Η γνωστή ψωνάρα φοράει το ροζ της φόρεμα με ασορτί λουράκι στο λαιμό και αγναντεύει την ώρα που θα πάει σπίτι να ξαπλώσει στον καναπέ.


Μετά την πασαρέλα, μπορώ να τα τρελάνω στα χάδια;

Μετά την πασαρέλα, μπορώ να τα τρελάνω στα χάδια;